Kúpiť termoprádlo – e-shop

Sprievodca výberom
termoprádla


Termoprádlo  >  Termoprádlo pre deti - oblečte ich od hlavy po päty!

Termoprádlo pre deti - oblečte ich od hlavy po päty!

Zahriať deti počas zimy nie je vôbec jednoduché. Pomôže kvalitné termoprádlo!

Termoprádlo je riešením chladných zím. Nie že by sme ich mali posledné roky nejak extra veľa, ale na horách sa teplé oblečenie hodí vždy. Ako obliecť synčeka, alebo dcérku, aby Vám po pár dňoch zimných prázdnin, alebo dovolenky neochoreli?

Oblečte ich do dvojvrstvovej termo bielizne

Stačí jeden kúsok oblečenia a máte rovno dve vrstvy. Ako je to možné? Kvalitná a moderná termo bielizeň sa skladá z funkčnej termo vrstvy, ktorá je bližšie k pokožke a odvádza z nej pot, a zvyčajne z bavlnenej ,vrchnej (vonkajšej) vrstvy. Vďaka systému odvodu potu a uchovaniu telesnej teploty je termo bielizeň veľmi príjemná na nosenie aj pri športových aktivitách, počas ktorých sa zapotíte.

Detské spodky Blue Fly Termo Duo

Vyhľadávané sú Detské spodky Blue Fly Termo Duo, ktoré kúpite za cca 10 € v e-shope. Predávajú sa vo veľkostiach od XS (98 - 104) po L (134 - 140). Spodky sú antialergénne, odolné proti plesniam a baktériám a veľmi ľahké.

Zdieľajte článok



Odporúčame termoprádlo






Ďalšie novinky

Termo oblečenie pomôže aj v lete

Aj v lete vás môže zaskočiť chladnejšie počasie. Najmä na horách nie je o prudký a nepríjemný vietor, alebo sychravé počasie núdze. Zahrejte sa v termo oblečenie.

Funkčná bielizeň na hory

Letná dovolenka je pre mnohých turistov synonymom zliezania hôr. Ako vám v lete na horách pomôže funkčná bielizeň?

Termobielizeň na cvičenie

V termobielizni môžete aj efektívne cvičiť. Tu sú naše tipy na kúsky do vášho športového šatníka.

Odporúčame termoprádlo z ovčej merino vlny

Merino oblečenie má špecifické vlastnosťami akou je vysoká výhrevnosť, vďaka ktorej sa úspešne používa aj u malých detí, ktoré ešte nemajú vyvinutú telesnú termoreguláciu. Prospešné je samozrejme pre všetkých športovcov i na bežné každodenné nosenie.

všetky novinky